Καλώς ήρθατε στην εταιρεία Creative Sourcing Ltd.

Στην υπηρεσία των επαγγελματιών του χώρου  : Αρχιτέκτονες, Designers, Διακοσμητές.

Η εταιρεία Candlelight the showroom  έχει 35 χρόνια εμπειρίας στην  εισαγωγή επίπλων, εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, και διακοσμητικών αντικειμένων από τις  χώρες της ΝΑ Ασίας (Ινδονησία, Βιετνάμ, Φιλιππίνες, Ινδία).

Συγκεκριμένα, εξειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και την κατασκευή επίπλων από υψηλής ποιότητας υλικά (rattan, teak, bamboo, κ.α.)  σε  απευθείας συνεργασία με  τις  μονάδες παραγωγής.

Ήταν φυσική εξέλιξη,  να θέλουμε  να μοιραστούμε με τους  επαγγελματίες του χώρου, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, αλλά και ιδιώτες, την τεχνογνωσία αυτή. Έτσι γεννήθηκε, η νέα εταιρεία Creative Sourcing Ltd.  που σκοπό έχει να κάνει τις δικές σας ιδέες, σχέδια και όνειρα, πραγματικότητα. Η Creative Sourcing Ltd. σας προσφέρει την δυνατότητα κατασκευής tailor made επίπλων και διακοσμητικών αντικειμένων, που κατασκευάζονται από τους καλύτερους εξειδικευμένους τεχνίτες, με εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας.

Δείτε το LookBook μας.

Our LookBook

Ποιοι είμαστε

Έχουμε ταξιδέψει εκτενώς στην Άπω Ανατολή όλα αυτά τα χρόνια, σε πολλές απομακρυσμένες περιοχές και σε περιόδους κατά τις οποίες η εισαγωγή επίπλων και διακοσμητικών αντικειμένων  δεν ήταν τόσο προσιτή όσο σήμερα. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι όλες τις μονάδες παραγωγής επίπλων και διακοσμητικών αντικειμένων, προσφέροντας στους ιδιώτες πελάτες μας, μοναδικά κομμάτια που δίνουν ξεχωριστή αισθητική και ταυτότητα στο χώρο τους.

Επίσης, έχουμε συνεργαστεί με μεγάλες εταιρίες στην εξεύρεση προϊόντων και δημιουργία μοναδικών συλλογών για λογαριασμό τους.

Η  έδρα μας είναι στην Αθήνα, αλλά είμαστε στη διάθεση σας να έρθουμε και στον χώρο σας.

Υπηρεσίες – Προϊόντα

Ειδικευόμαστε στον εξοπλισμό και την διακόσμηση κυρίως εξοχικών κατοικιών στην νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα. Η συλλογή επίπλων,  διακοσμητικών αντικειμένων και φωτιστικών καλύπτει τις ανάγκες τόσο εξωτερικών όσο και εσωτερικών χώρων. Συγκεκριμένα,

  • Καθιστικό – Τραπεζαρία
  • Υπνοδωμάτιο
  • Κήπος, βεράντα, πισίνα, παραλία
  • Κοινόχρηστοι χώροι ( υποδοχή ξενοδοχείου, μπαρ, εστιατόριο κ.α.)
  • Μπάνιο  (πέτρινοι νιπτήρες – ξύλινα έπιπλα)


Για τις συλλογές μας,  χρησιμοποιούμε  υψηλής ποιότητας υλικά. Όλα τα είδη τροπικής ξυλείας ( ΤΕΑΚ, SUAR, MINDI, κ.α. ), φυσικό αλλά και  συνθετικό ραττάν, αλουμίνιο, ανοξειδοτο ατσάλι, σίδερο,  ανάλογα  με τις εκάστοτε προδιαγραφές και ανάγκες , έτσι ώστε να εναρμονίζονται απόλυτα με τον χώρο σας.

Τα εργοστάσια με τα οποία συνεργαζόμαστε βρίσκονται στην Ινδονησία , στο  Βιετνάμ και στην Ινδία. Η ξυλεία προέρχεται από κρατικά ελεγχόμενες φυτείες και λειτουργούν βάση διεθνών προδιαγραφών όσον αφορά το περιβάλλον και  τις συνθήκες εργασίας.

Επίσης, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με μοναδικά υφάσματα αλλά και αντίκες από τις προαναφερόμενες περιοχές προκειμένου να δώσετε μία ξεχωριστή πινελιά στο  χώρο σας.

Πως δουλεύουμε 

Αναλαμβάνουμε την  υλοποίηση του project σας από την αρχή έως το τέλος, από τον σχεδιασμό μέχρι την παράδοση του, πάντα σε στενή συνεργασία με εσάς. Μας παρουσιάζετε τα δικά σας σχέδια σας ή τις ιδέες σας,  τις οποίες μετατρέπουμε σε τεχνικά σχέδια στο AutoCAD  για την μελέτη και τελική υλοποίηση τους.

Επιλογή υλικών

Σας προτείνουμε και αποφασίζουμε μαζί  για το ποιο υλικό είναι το κατάλληλο για κάθε προϊόν και σε ποιο εργοστάσιο θα κατασκευαστεί.

Μπορείτε να διαλέξετε έπιπλα και από την συλλογή της Candlelight the Showroom, η οποία ανανεώνεται σύμφωνα με τις  τελευταίες τάσεις.

Παραγωγή:

Κατά την διάρκεια της παραγωγής, και πριν την αποστολή του τελικού προϊόντος, σας στέλνουμε φωτογραφίες για παρακολούθηση και επιβεβαίωση ότι είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Είναι δυνατή και η κατασκευή δειγμάτων, με επιπλέον κόστος.

Έλεγχος ποιότητας γίνεται σε όλα τα στάδια παραγωγής.  Επιπλέον, δύναται να γίνει επιθεώρηση από διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία (όπως οι  SGS, Bureau VERITAS )  με επιπρόσθετο κόστος.

Συσκευασία και αποστολή:

Το τελικό προϊόν συσκευάζεται με απόλυτη ασφάλεια και μεταφέρεται  με κοντέινερ στο τελικό του προορισμό.
Contact: Μαριλήτα Λαμπαδαρίου  ( +30 6932272600 )
Email[email protected]